Jovan Dašić novi predsjednik Foruma mladih SDP Podgorice

Forum mladih SDP Podgorice  održao je IX izbornu Konvenciju na kojoj je izabran novi predsjednik i usvojen program rada u narednom periodu.

Uz prisustvo velikog broja delegata, jednoglasnom odlukom za predsjednika Foruma mladih SDP Podgorice izabran je Jovan Dašić, student stomatologije i istaknuti omladinski aktivista.

„Forum mladih SDP Podgorice predstavlja organizaciju koja okuplja mlade ljude od 18 do 29 godina i u narednom periodu ćemo se potruditi da podignemo svijest mladih ljudi o važnosti učestvovanja u političkim procesima, i primarno, identifikaciji problema sa kojima se susrijeću mladi u Podgorici. Zajedničkim snagama i borbom moramo stvoriti bolje preduslove za dostojanstven život mladih, jer država koja ostane bez obrazovanih i mladih ljudi, nema perspektivu u budućnosti.“, poručio je Dašić.

Konvenciji su u svečanom dijelu,  prisustvovali i predsjednik SDP Ranko Krivokapić, predsjednik Odbora Glavnog Grada SDP Raško Konjević, predsjednik Foruma mladih Emir Hadžimušović kao i brojni  gosti iz drugih opštinskih odbora.