Izabrani članovi Predsjedništva i Generalni sekretar Foruma mladih SDP

Glavni odbor Foruma mladih Socijaldemokratske partije Crne Gore na konstitutivnoj sjednici koja je održana sinoć, izabrao  je članove Predsjedništva i Generalnog sekretara u novom sazivu.

Predsjedništvo u IX sazivu će činiti: Emir Hadžimušović, Anita Subašić, Nebojša Varagić, Aleksandar Savović, Stefan Jelić, Aldan Zverotić, Balša Cvetković, Albin Ličina, Vladimir Božović, Jasmina Ismailisufi, Selma Adrović, Milica Damjanović, Valentina Asanović, Vučeta Knežević i Fahrudin Mujić.

Za Generalnog sekretara Foruma mladih  izabran je Stefan Jelić, diplomirani politikolog.

Jelić se zahvalio članovima Glavnog odbora na ukazanom povjerenju i istakao da će Forum mladih SDP Crne Gore kao i do sada predstavljati mjesto koje će poslužiti kao odskočna daska za sve mlade ljude koji žele dati doprinos u poboljšanju opšteg položaja mladih u Crnoj Gori.

“Podići ćemo organizaciju na veći, operativniji nivo, i uz jasne i koncizne aktivnosti zasnovane na našim programskim principima, ćemo se približiti  mladim ljudima u Crnoj Gori i ukazati na probleme sa kojima se suočavaju i ponuditi konkretna rješenja u svim oblastima u kojima su zastupljeni mladi. To će nam biti prioritet u narednom periodu.”, istakao je Jelić.

Na sjednici je verifikovan mandat potpredsjedniku Foruma mladih za centralnu regiju – Aleksandru Savoviću, diplomiranom turizmologu kao i usvojen Plan aktivnosti Foruma mladih u narednom predizbornom i izbornom periodu.